Λεφτά στο Λεπτό!

Τηλεμάρκετινγκ (Telemarketing) όπως δεν το έχετε ξαναδεί! Τα  προϊόντα “Λεφτά στο Λεπτό” της “Αφοι Παπαδάκη Εισαγωγική ΑΕ” φέρνουν πραγματικά επανάσταση! Απολαύστε τα στο blog του Cpil.

Featured Song:  The Clash | Lost In The Supermarket

Advertisements

5 responses to “Λεφτά στο Λεπτό!

 1. Φίλε Ανέστη,

  Πολύ σωστά το γράφεις. Η αναγνώριση των προϊόντων “Λεφτά στο Λεπτό” ως επαναστατικά είναι και ο στόχος μας. Οι επιστήμονες και το προσωπικό στα ParadakisLabs™ πέρασαν ατελείωτα 24ωρα μέσα στα εργαστήρια αναπτύσσοντας και δοκιμάζοντας προϊόντα όπως το SfendEx 2000™, OlmoWallet K1™ και ManaMoney X200™, για να μπορείτε εσείς και οι φίλοι σας να απολαμβάνετε… λεφτά στο λεπτό.

  Φιλικά,
  Αναστάσιος Παραδάκης
  Global CEO, Αφοί Παραδάκης Εισαγωγική Α.Ε.
  http://www.leftastolepto.gr

 2. Αξιότιμε κ.Παραδάκη,

  παρακαλώ να μεταβιβάσετε τα συγχαρητήριά μου σε όλο το team του R&D της εταιρίας σας. Πραγματικά πρόκειται για πολύ καλή δουλειά. Εύχομαι τα ατελείωτα 24ωρα να μη τελειώσουν ποτέ καθότι ο δρόμος για την επιτυχία δε σταματάει ποτέ. Συγχαρητήρια επίσης αξίζει και το τμήμα προώθησης της εταιρίας για το δημιουργικό και διαδραστικό του χαρακτήρα της.

  Τελειώνοντας θα ήθελα να ζητήσω μία επίδειξη του προϊόντος σας. Στείλτε μου ας πούμε ένα συμβολικό ποσό. Το αφήνω στη κρίση σας.

  Πολύ φιλικά,
  Χάι Φιντέλ Ητησίδης
  CEO, High Fidelity Show S.A.
  https://highfidelityshow.wordpress.com

 3. Κύριε Φιντέλ,

  Χαίρομαι ιδιαίτερα για το γνήσιο ενδιαφέρον σας. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, η επιδείξεις δεν μπορούν να γίνονται κατ’οίκον, ούτε και κατά παραγγελία, συνεπώς θα πρέπει και εσείς ( όπως δεκάδες άλλοι φίλοι μας ) να μεταβούν στις ειδικές εγκαταστάσεις μας στον Προμαχώνα Σερρών, εκεί όπου γίνονται ειδικά σεμινάρια.

  Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.leftastolepto.gr/faq.html#three

  Φιλικά,
  Αναστάσιος Παραδάκης
  Global CEO, Αφοί Παραδάκης Εισαγωγική Α.Ε.
  http://www.leftastolepto.gr

 4. Κύριε Παραδάκη,

  μέσω των τελευταίων μας συνομιλιών οφείλω να ομολογήσω πως αναγνώρισα και θαύμασα τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητά σας. Ο λόγος είναι τόσο η άμεση απόκριση στο σχολιασμό μου για την εταιρία σας και τα προϊόντα της, όσο και η τάχιστη και προσωποποιημένη απάντηση που δώσατε σε απορίες που μου δημιουργήθηκαν. Ελπίζω και εύχομαι κι άλλες εταιρίες να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας.

  Με αφορμή τα παραπάνω λοιπόν, παίρνω το θάρρος να σας προσκαλέσω σε μία συνέντευξη για ζητήματα γύρω από την εταιρία σας, τα προϊόντα σας, την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και φυσικά την προσωπική σας πορεία στον επιχειρηματικό στοίβο. Είμαι σίγουρος πως πολλοί θα εκτιμούσαν μία τέτοια ενδιαφέρουσα συνέντευξη και πως όλοι εκτιμούν επιτυχημένους ανθρώπους που μοιράζονται την πείρα τους και τις εμπειρίες τους.

  Με εκτίμηση,
  Χάι Φιντέλ Ητησίδης
  CEO, High Fidelity Show Press S.A.
  https://highfidelityshow.wordpress.com

 5. Ζητώ συγνώμη φίλε Χαι Φιντέλ για την αργοπορημένη απάντησή μου. Είχα πάει το Σ/Κ στον Προμαχώνα Σερρών για να παρευρεθώ στα εγκαίνια του νέου τμήματος του κέντρου γνωριμίας και εκπαίδευσης για τα προϊόντα “Λεφτά στο Λεπτό”. Η αυξημένη ζήτηση για τα προϊόντα μας, μας ανάγκασε να επεκτείνουμε το κέντρο με νέες εγκαταστάσεις που αφορούν κυρίως το ManaMoney X200™.

  H πρόσκληση είναι αποδεκτή, παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου στο προσωπικό μου email paradakis(παπάκι)gmail(.)com

  Φιλικά,
  Αναστάσιος Παραδάκης
  Global CEO, Αφοί Παραδάκης Εισαγωγική Α.Ε.
  http://www.leftastolepto.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s